We simplify your courses for your horses

GEZELLIGE Community van gelijkgestemde ruiters VAN ELK NIVEAU

Tijds- en budgetvriendelijke oplossing om kennis te vergaren van experts

Min. 2 video’s/maand/ trainer waarmee jij aan de slag kan

herkenbaar?

Voor iedere ruiter en ieder niveau

Als ruiter steek je vaak al je tijd, energie en ook financiële middelen in je paard. Je wilt het beste voor je paard, en jij komt later. Les nemen of op een andere locatie gaan trainen is iets wat daardoor wel even kan wachten, als de hoefsmid of dierenarts weer een extra ronde komt doen… Wat als je dat op een tijds- en budgetvriendelijke manier zou kunnen oplossen? En daarbij ook nog de kans krijgt om met gelijkgestemde mensen hierover in gesprek te gaan? Precies hierom is Horse Degree gestart. Ons platform is er voor iedere ruiter en ieder niveau. Word lid en profiteer van alle voordelen van ons online ruiterplatform en de maandelijkse trainingsvideo’s voor nieuwe inzichten.

Training voor elk niveau & eigen tempo (ongelimiteerde toegang)

standpunten en inzichten van verschillende professionals

Vaak direct een oplossing voor het probleem waar jij tegenaan loopt

Overal en altijd toegang

Train jezelf naar een hoger niveau

Reviews van onze leden & trainers

Bij wie wil jij trainen?

Jorinde verwimp

Grand Prix dressuur – BEL 

Olympische Spelen Rio ’16

SIMON MISSIAEN

Grand Prix dressuur – BEL

EK Senioren Herning ’13
& Rotterdam ’19

Isabel cool

Grand Prix dressuur – BEL 

WEG Tryon ‘18 / EK Seniors Rotterdam ‘19

wil jij

De trainers van Horse Degree leren jou

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik kijk iedere keer weer uit naar de video's

Mijn ervaring met Horse Degree? Helemaal geweldig!
Heel erg makkelijk in gebruik en met de app ook heel gebruiksvriendelijk via je telefoon. Wat mij voornamelijk aanspreekt is dat je verschillende lesgevers en zo ook verschillende meningen over een bepaald onderwerp kunt bekijken en beluisteren. Maar niet alleen rijtechnisch, ook daarbuiten krijg je verschillende tips en tricks over bijvoorbeeld voeding, hoefbevangenheid, en dat laatste was voor mij persoonlijk heel leerrijk. Ik vind het heel fijn om op deze manier les te krijgen van bekende ruiters en zo verder te kunnen gaan doorgroeien en ontwikkelen zonder dat je perse op verplaatsing hoeft… Kortom ben ik heel tevreden over het platform en kijk ik iedere keer dan ook weer uit naar een video van mijn favorieten!

Indira Cooreman - recreatief dressuurruiter

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

toegankelijk voor alle ruiters en paarden

Ik werk mee aan Horse Degree omdat we met heel veel trainers naar hetzelfde doel werken maar ieder op zijn eigen manier. De leerling kan zelf kiezen van welke trainer hij/zij informatie haalt. Het is daarbij ook nog eens heel toegankelijk voor alle soorten ruiters én paarden van elk niveau! Daarom is Horse Degree ook zo bijzonder, omdat ieder op zijn eigen tempo en op zijn eigen manier zijn doelen kan behalen. Het is natuurlijk super handig dat je nu van op je telefoon of computer kan lessen bij professionals. Je hoeft geen uren in de vrachtwagen meer of dure privé lessen – alles is binnen handbereik om de beste trainer te worden die je kan zijn voor je paard!

Jorinde Verwimp - Horse Degree trainer en Olympisch Grand Prix ruiter

“Omdat je als ruiter nooit bent uitgeleerd”

lid worden bij Horse Degree

cadeaubonnen

Wil je een abonnement van Horse Degree cadeau doen? Stuur dan een mailtje naar info@horsedegree.com en het wordt in orde gemaakt

maandabonnement

Ter waarde van €150

€50*

per maand

*meld je aan via jouw favoriete HorseDegree trainer met hun persoonlijke kortingscode en krijg nog 50% extra korting: 

NU €25/maand

Geniet van 75% korting Maandelijks opzegbaar

jaarabonnement

Ter waarde van €1800

€500*

per jaar

*meld je aan via jouw favoriete HorseDegree trainer met hun persoonlijke kortingscode en krijg nog 50% extra korting: 

NU €250/jaar

Geniet van 85% korting
Krijg 2 maanden gratis 
Jaarlijks opzegbaar

Reviews van onze leden & trainers

Veelgestelde vragen

Je krijgt toegang tot de videotheek van Horse Degree met alle filmpjes van elke trainer, je wordt dus nooit gelimiteerd. Daarnaast kom je ook nog eens in een heel gelijkgestemde community terecht waar allemaal ruiters zitten met hetzelfde doel. Leren van de filmpjes en deze gebruiken om zichzelf en hun paard/pony beter te maken.

We streven naar het plaatsen van alle content die te maken heeft met jouw viervoeter. We geven je informatie over het rijden, oplossen van problemen, aanleren van oefeningen maar ook management komt aan bod.

Je kan op elk moment opzeggen. Je abonnement loopt dan tot aan het einde van de betaalde periode. Er is geen opzegtermijn. Opzeggen doe je door een mailtje te sturen naar info@horsedegree.com

Jazeker, als springruiter of als ruiter van een andere discipline, blijft het belangrijk dat je de basis goed voor elkaar hebt om je paard gezond te houden. En die basis komt vanuit de dressuur. Er zijn zeker genoeg ‘basis’ filmpjes voor jou op het platform en ook zaken zoals management en voeding worden besproken. Vanuit elke discipline kan je er  dus voordelen uit halen!

We werken met een variëteit aan trainers zodat iedereen met een methode geholpen kan worden. Door de verscheidenheid aan filmpjes komt iedereen aan bod.

Er zullen verschillende soorten filmpjes op ons platform komen. Ben je een ruiter met een jonger paard, dan kom je ook voldoende aan bod! Wanneer je jouw paard nieuwe oefeningen wilt aanleren zullen wij jou hierin ook kunnen ondersteunen.

We roepen hier zeker niet van de daken dat alle fysieke trainers overbodig zijn vanaf nu. Een trainer is en blijft van groot belang. Maar je kan wel meer inzichten krijgen en het groter geheel bekijken wanneer je rustig een filmpje kan bekijken. We vervangen dan ook niet de volledige fysieke trainer, maar je kan wel met je trainer de dingen die je hebt gezien bespreken.

Jazeker. Onze trainers werken wel steeds met gezonde paarden. Dus bekijk ook altijd dat je paard gezond is voordat je denkt aan trainen. Mocht je bepaalde vragen hebben die je graag behandeld ziet worden, kun je deze ook altijd in de community plaatsen. Daar word je dan zeker verder geholpen.

Horse Degree is er voor iedere ruiter, op elk niveau! We vinden het heel belangrijk dat iedereen er wat mee kan en er van kan leren. We geven veel informatie mee voor alle niveaus en dus ook voor minder ervaren ruiters. Je kan bij ons terecht met verschillende rassen. Het handigste is wel dat je een eigen paard/pony of een paard tot beschikking hebt. Zo kun je wel ‘werken’ aan je paard en zie je je vooruitgang.

Het is natuurlijk belangrijk dat je er bewust mee bezig wil zijn en jezelf echt wil verbeteren. Bekijk de filmpjes dan ook aandachtig. Dit is een leerplatform. We geven dit aan jou mee om het maximale uit jezelf en je paard te halen met waardevolle kennis.

Op dit leerplatform zal je niet ‘even’ snel het ideale ingrediënt vinden om volgende week een Grand Prix proef te kunnen rijden met je paard. Verwacht een leerproces en een rustige opbouw.

Nee hoor, het leerplatform is heel gebruiksvriendelijk en we zullen je voorzien van goede informatie zodat wanneer je de eerste keer op het platform komt je alle knopjes weet staan.

Je kan altijd vragen stellen in onze community. Daar kunnen andere leden al met jouw hun ervaringen delen. Anders zien wij erop toe dat we van ons eigen team jouw de juiste informatie bezorgen. De trainers zullen zelf ook regelmatig antwoorden. Het Horse Degree team bestaat ook allemaal uit ruiters, sommige van hoger niveau. dus wij kunnen jou ook altijd helpen!

Geen probleem! Je behoudt altijd toegang tot alle filmpjes en ze worden er ook nooit afgehaald! Als je een keertje ziek bent kan je zeker en vast bingewatchen! Je doet alles op eigen tempo en beslist zelf welke informatie je als eerste wilt bekijken. Zit je nu echt met een probleem kan je dit gelijk opzoeken. We raden aan alle filmpjes te bekijken, ook van de basis. Je fundament is nooit sterk genoeg.

Jazeker, je wordt nooit gelimiteerd en krijgt dan ook altijd toegang tot alle video’s.

Meld je aan door een maandelijks of jaarlijks abonnement af te sluiten