We simplify your courses for your horses

GEZELLIGE Community van gelijkgestemde ruiters VAN ELK NIVEAU

Tijds- en budgetvriendelijke oplossing om kennis te vergaren van experts

Min. 2 video’s/maand/ trainer waarmee jij aan de slag kan

Op zoek naar INSTRUCTIEvideo's OVER PAARDRIJDEN EN HET WELZIJN VAN JOUW PAARD?

Zie jij door de bomen het bos niet meer en herken je als ervaren of wat minder ervaren ruiter de volgende dingen? Dat je het gevoel hebt dat er meer uit jezelf en je paard te halen valt, maar niet weet waar je moet beginnen? Of misschien heb je een paard wat moeilijk laadt, geen eigen vervoer of is er wel een andere reden waarom je bijvoorbeeld geen les kunt nemen? Dan zijn wij er voor jou. Hoursify is een platform voor en door liefhebbers van paarden en de paardensport. Wij bieden je de mogelijkheid om waar en wanneer je wilt instructievideo’s over paardrijden en het welzijn van jouw paard te bekijken. Je kunt in onze community al je vragen stellen en krijgt toegang tot informatie en leerzame instructievideo’s over paardrijden. 

Ga de uitdaging aan om bewust met je paard en trainingen om te gaan. Ben je nog niet zo ver in bepaalde oefeningen? Heb je een groen paard dat nog veel moet leren? Wil je graag nieuwe inzichten en zie je dingen graag belicht vanuit verschillende hoeken? Word lid van Hoursify en ontdek hoe wij jou met de instructievideo’s over paardrijden en het paardenwelzijn. 

Voor iedere ruiter en ieder niveau

Als ruiter steek je vaak al je tijd, energie en ook financiële middelen in je paard. Je wilt het beste voor je paard, en jij komt later. Les nemen of op een andere locatie gaan trainen is iets wat daardoor wel even kan wachten, als de hoefsmid of dierenarts weer een extra ronde komt doen… Wat als je dat op een tijds- en budgetvriendelijke manier zou kunnen oplossen? En daarbij ook nog de kans krijgt om met gelijkgestemde mensen hierover in gesprek te gaan? Precies hierom is Hoursify gestart met de instructievideo’s over paardrijden en de online community. Ons platform is er voor iedere ruiter en ieder niveau. Word lid en profiteer van alle voordelen van ons online ruiterplatform en de maandelijkse instructievideo’s voor nieuwe inzichten.

Training voor elk niveau & eigen tempo (ongelimiteerde toegang)

standpunten en inzichten van verschillende professionals

Vaak direct een oplossing voor het probleem waar jij tegenaan loopt

Overal en altijd toegang

Train jezelf naar een hoger niveau

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Titel of leuke quote van de review

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquipea commodo consequat.

Naam, lid of trainer

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Titel of leuke quote van de review

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquipea commodo consequat.

Naam, lid of trainer

“Omdat je als ruiter nooit bent uitgeleerd”

lid worden bij hoursify

cadeaubonnen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

maandabonnement

€12,30

Nu €11,07*

per maand

Geniet van 10% korting Maandelijks opzegbaar


*meld je aan via jouw favoriete trainer en krijg nog 10% extra korting (€11,07)

jaarabonnement

€146,67

Nu €110*

per jaar

Geniet van 25% korting
Dat is bijna 2 maanden gratis
Jaarlijks opzegbaar

*meld je aan via jouw favoriete trainer en krijg nog 10% extra korting (€110)

Reviews van onze leden & trainers

Meld je aan door een maandelijks of jaarlijks abonnement af te sluiten